Nl En

Laatste nieuws

 • Het festival zit erop!

  Het allereerste festival met Harriet Krijgh aan het roer zit erop. We kijken terug op een fantastisch festival. Dank aan alle 6850 festivalbezoekers! Bekijk hier het laatste dagjournaal terug.
  Lees meer
 • Festivaljournaal dag 4

  Graag delen we Festivaljournaal dag 4 met u. Kijk mee met de wandelconcerten, het liederen programma in Hertz en een wel heel bijzonder avondconcert in de Grote Zaal.
  Lees meer
 • Festivaldagjournaal dag 3!

  Bekijk festivaljournaal dag 3, met Verborgen Juwelen, een interactief kinderconcert door het Signum Saxophone Quartet en een meesterlijk avondconcert in de Hertz-zaal van TivoliVredenburg.
  Lees meer

Zoek concerten op

Of klik op een dag

M
D
W
D
V
Z
Z
26 27 28 29 30 01 02

Clara Andrada de la Calle

Clara Andrada de la Calle

fluit

- 1982, Spanje

- is solofluitiste van het hr-Sinfonieorchester en Chamber Orchestra of Europe; speelde als solofluitiste met orkesten als het London Symphony Orchestra, Rotterdam Philharmonisch Orkest, Bamberger Symphoniker, onder Nikolaus Harnoncourt, Valery Gergiev, Colin Davis, Bernard Haitink, Vladimir Ashkenazy, Myung-whun Chung, Lorin Maazel

- is actief in kamermuziek met het Hindemith Wind Quintet, Auryn Quartet, Miró Wind Quintet, Duo Neopercussión

- gaf masterclasses aan het Royal College of Music, aan de conservatoria van Valencia en Salamanca en was professor aan Musikene (het Centro Superior de Música in Baskenland)

Zoek concerten op

Of klik op een dag

M
D
W
D
V
Z
Z
26 27 28 29 30 01 02